MENÜ

A nevem Török Árpád. 1996 óta foglalkozom erő-, állóképességet fejlesztő sportokkal, s ezeket mellé hozzácsapva harcmi művészetekkel egyaránt.

Jelenleg a Magyar Honvédség állományában vagyok. Voltam Katonai kiképző, mesterlövész, elvégeztem a harcos programot, voltam rohamlövész- és számos lövész (harcoló) tanfolyamokon!

Mondjuk úgy, hogy ezek az impulzusok amik értek, mind szakmai, mind lelki és fizikai szempontból, mindb beleivódott a HCT szellemiségébe és gyakorlatainkak milyenségébe egyaránt!

Kiképzői pályafutásom során szembesültem előszőr a katonák gyatra fizikai képességeivel, így hamar bevillant a gondolat, hogy létre kell hozni, egy olyan programot, melyel ténylegesen javítni lehet ezeket a képességeket.

Társaimmal belevetettük magunkat a munkába: Leporoltuk a múlt már meglévő, bepókhálósodott programait és a jelen (modern) lehetőségekhez nyúlva megvalósítottuk a Hard Combat Training alapjait, gyakorlatait.

Idővel egyre precízebb és átgondoltabb lett a program, és a visszajelzések mindig pozitívak voltak. Így tudtuk, hogy jó irányba kezdtünk haladni.

A Hard Combat Trainig mellé csatoltuk a Hybrid Jiu-Jitsu-t, hisz a harci technikák ismerete elengedhetetlenek egy katona számára. Így ha HCT-ről beszélünk, akkor beszélünk a HJJ-ről is, hisz a kettő annyira összefort, hogy szinte a kettő, mára már egy! Remélem ez érthető!

A HCT megmutatja az irányt melyre ha akarsz rálépsz, ha nem, akkor örökre gyenge maradsz!

Nem akarok papolni, és ódákat zengeni a HCT fontosságáról és hatékonyságáról, gyere próbáld ki, és ha megfelel egy új arc leszel a szakaszunkban, ha nem, akkor egy senki leszel a szemünkben, ennyi a képlet!

 

 

Asztali nézet